Ook op vrije dagen.

Op Hemelvaartdag 2020 heb ik een succesvolle profielshoot uitgevoerd, de resultaten zou ik graag laten zien, maar in overleg met de klant is overeengekomen de foto’s hier niet voor te gebruiken.

Covidtijdperk

Ja, ook in deze tijd is profielfotografie mogelijk met inachtneming van de 1.5 m maatregelen. Dat bewees afgelopen donderdag maar weer.  De klant had snel foto’s nodig, maakte een afspraak  en kon in de studio langskomen. Er is ruimte genoeg om dit te hanteren, je moet wel even nadenken en rekening met elkaar houden, maar je bent snel gewend aan die werkwijze.  En in de tuin was het helemaal geen probleem.

Normaal werk ik met tethering, zodat de foto’s direct op de laptop komen, waarna ik in Lightroom laat zien wat de resultaten zijn, nu liet ik dat even op afstand op de monitor achter op de camera zien. Een kleine versie van de foto’s stuurde ik zonder te bewerken naar de Whatsapp van de klant zodat hij direct kon kijken wat de eerste resultaten zijn.

Later heb ik de foto’s gecheckt en nabewerkt, batch samengested in verschillende formaten, voor afdrukken en gebruik op sociale media en netjes via Wetransfer opgestuurd .

Tevreden?

ja dat zou je aan de klant moeten vragen, maar ja ….. ik ben blij met de klant, de klant ook met mij, op naar de volgende…..

Maar ook op locatie van de klant kan ik dit uitvoeren met mijn (dan) mobiele studio en inachtneming van 1.5 M.