Profielfotografie op locatie.

Als je op wil vallen  met een mooie profielfoto, dat kan met  Photobywim.

Een referentie: 

Deze sessie vond plaats net voor de “intelligente lockdown vanwege de Coronacrisis”  .

Deze  mooie fotosessie heb ik uitgevoerd voor ICT ondernemer Jurgen van Beek van JUBIT ICT Solutions in Putten, inclusief wat ADD-Ons in de mooie bosrijke omgeving. Tevens een aantal mooie gezinsfoto’s geschoten, “omdat ik er toch was”.

De sessie vond plaats op locatie met gebruik van de mobiele studio. Jurgen gaat de gekozen profielfoto’s gebruiken op diverse media.

Deze media zijn o.a. Whatsapp – en LinkedIn Profiel. De shoots bestaan uit een serie zwart/wit en kleurenfoto’s  te gebruiken voor de website van zijn bedrijf (www.jubit.nl), andere reclameuitingen.

Op enige termijn zal dit ook uitgevoerd gaan worden voor de medewerkers van JUBIT ICT Solutions.

The making-of

Tijdens de sessie is in samenwerking gekozen voor de poses . Tevens het doel waarvoor Jurgen de foto’s gaat inzetten is besproken.  In overleg met en met toestemming van Jurgen archiveer ik  het archief. Zodat de foto’s altijd beschikbaar blijven voor inzet voor een ander doel.

Voordeel:

Ik kom met de mobiele studio naar je toe en plan de sessies. Daardoor wordt de tijd effectief kan worden.. Er wordt gecheckt hoe men zelf over de foto’s denkt. De nabewerking vindt in de studio van Photobywim plaats. Tijdens de Covid crisis kan gewerkt worden met de geldende 1.5 maatregelen, zodat men toch het bedrijf of de mens zichtbaarder kan maken.

No Nonsense

De resultaten zullen natuurlijk alleen maar overhandigd worden als de klant er zelf gelukkig mee is. Mocht er iets niet in orde zijn of een verkeerde pose, gaan we door totdat het resultaat is wat de klant wilt. Kwalikteit is het keyword en dan maakt de tijd in principe niet zoveel meer uit. Tevredenheid is wat telt.