Profielfotografie op locatie, een mooie sessie in Putten.
1 min. leestijd

Profielfotografie op locatie, een mooie sessie in Putten.

Profielfotografie op locatie.

U wilt opvallen met een mooie profielfoto, dat kan met  Photobywim.

Een referentie: 

Nog voor de “intelligente lockdown vanwege de Coronacrisis” mocht Willem Woudenberg, namens Photobywim een mooie fotosessie uitvoeren  voor ICT ondernemer Jurgen van Beek van JUBIT ICT Solutions in Putten.

De sessie vond plaats op locatie na het opbouwen van de mobiele studio. Jurgen gaat de gekozen profielfoto’s, bestaande uit een serie zwart/wit en kleurenfoto’s  gebruiken voor de website van zijn bedrijf (www.jubit.nl), andere reclameuitingen, zijn persoonlijke Whatsapp – en LinkedIn Profiel.

Op enige termijn zal dit ook uitgevoerd gaan worden voor de medewerkers van JUBIT ICT Solutions.

The making-of

Tijdens de sessie is in samenwerking gekozen voor de poses en voor welk doel Jurgen de foto’s gaat inzetten.  In overleg met en met toestemming van Jurgen houdt Willem Woudenberg het archief met de originele foto’s  bij, zodat de foto’s altijd beschikbaar blijven voor inzet voor een ander doel.

Voordeel:

Willem Woudenberg komt met de mobiele studio naar u toe en plant de sessies, zodat de tijd effectief kan worden gebruikt. Er wordt gecheckt hoe men zelf over de foto’s denkt, de nabewerking vindt in de studio van Photobywim plaats. Tijdens de huidige crisis kan gewerkt worden met de geldende 1.5 maatregelen, zodat men toch het bedrijf of de mens zichtbaarder kan maken.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down