Productfotografie bij PhotobyWim
2 min. leestijd

Productfotografie bij PhotobyWim

Productfotografie, nu ook mogelijk bij Photobywim.

In de afgelopen tijd heb ik niet stilgezeten, de studio is uitgebreid met de mogelijkheid om productfoto’s  te maken. De 1.5 meter is daarbij niet van toepassing, producten bijten niet :). Daarmee is het aanbod dus ook vergroot.

Ook is de verlichting in de studio aangepast. Zo is er nu een productstand met mogelijkheid tot het plaatsen van additionele flitsverlichting, buiten de normale studioverlichting. Eigenlijk het kleine broertje van de portretfotografie opstelling. Zo zijn er LED panelen aangebracht in consoles aan het plafond. De LED panelen kunnen traploos ingesteld worden op kleurtemperatuur van 2800 tot 6500 K en zijn via de afstandbediening afzonderlijk van elkaar te bedienen.

Datzelfde in de “editroom” boven de twee gecalibreerde monitoren.

De LED panelen zijn geleverd door AllinLED.

Meer informatie over deze panelen  is op te vragen bij  Hans de Jonge van AllinLED


Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down