Werkwijze

De werkwijze van PhotobyWim is niet zo dat er even een product gekocht wordt op internet met een muisklik. Het blijft maatwerk. Je bent oprecht geïnteresseerd en neemt contact op over de mogelijkheden. Die mogelijkheden verschillen immers van opdracht tot opdracht, op locatie, in de studio of zelfs onderweg. Overal is een andere prijsopbouw van toepassing, afhankelijk van het doel waarvoor we fotograferen en het gewenste resultaat. Met of zonder nabewerking, speciale nabewerking, eventueel afdrukken en/of ingelijst met passepartout en  aluminium-zwarte lijst uit eigen studio of een andere vorm.

Ik geef je de aandacht die je nodig hebt om samen tot een goed product te komen, ik bepaal niet, dat doen we samen.  Die aandacht, creativiteit en meedenken resulteert in kwaliteit. Ik ben open, eerlijk en duidelijk en hou van mijn werk en hou van no-nonsense.

Dat geheel bepaalt de prijs……….dus niet even in een tabel te vangen, dus welke kant gaan we samen op, we vinden natuurlijk een weg.

Het is aan jou!

Tijdlijnvolgorde 

 • 1. Je hebt interesse in één van mijn producten of diensten

 • 2. Je neemt contact met me op over de mogelijkheden.

 • 3. We maken een afspraak over wat wel en niet kan en mag met de shoot. Afspraken over het werkproces wat we samen gaan doen en willen bereiken maak je samen om het project tot een succes te maken.

 • 4. Jawel, we hebben overeenstemming over wat we gaan doen. Van te voren spreken we het plan af en monitoren de voortgang door contactmomenten in te plannen.

 • 5. En ja er is een getekende opdracht.

 • 7. Nu kunnen we aan het werk met het uitvoeren van de shoot op locatie of in de (mobiele) studio.

 • 8. Na de shoot is er nog wel wat werk in de studio met betrekking tot afwerking en nabewerking. Kwaliteit is belangrijk, daar ligt de focus op.

 • 9. En als alles klaar is zorg ik voor aflevering via WeTransfer/mail of ik kom het fysieke product persoonlijk leveren.

 • 10. Ja als alles dan ok is, volgt er een factuur waarvan ik het leuk vind als deze betaald wordt.

En het is pas klaar als U tevreden bent, dan ben ik het ook, kijk hier wat anderen ervan vonden.

ja, ik wil graag contact opnemen

Sfeer zien ….

Alwin Slurink, Directeur , Slurink Bunkerstations

Wij hebben door Wim Woudenberg meerdere keren profielfoto’s laten verzorgen tot onze grote tevredenheid! Wim zorgt niet alleen voor een geweldig eindresultaat, maar ook dat de fotosessie zelf een leuke ervaring wordt. Kortom: professionaliteit in combinatie met een grote mate van klantvriendelijkheid, een aanrader!

Peter Kastelein, Directeur , NET-Tactics

Vandaag (30-4-2021) een aantal mooie afgedrukte exemplaren in ontvangst mogen nemen van foto’s gisteren gemaakt tijdens een reportage van Willem Woudenberg in onze showroom van Ford-dealer Stern in Dordrecht. Diverse afleveringen en voorraadauto’s mochten model staan. Wat gaaf om deze op kantoor te mogen hangen. Erg blij met het resultaat.

Willem Woudenberg bedankt voor de ingelijste exemplaren

Jacco Poldervaart, Vestigingsdirecteur , Stern Ford Dordrecht en Gorinchem

Fotograaf met een enorme passie

Een fotograaf met een enorme passie voor het vak. Maakt goede foto’s en staat altijd open voor een leuk praatje tussendoor. Bedankt Wim, voor je tijd en enthousiasme. Als bekend ben ik zeer tevreden over het resultaat!

Rob Faes, Accountmanager , Mettler /Toledo

Hoge kwaliteit en flexibel en aimabel persoon

Willem Woudenberg heeft tot onze grote tevredenheid een tweetal fotoreportages van de eerste en tweede oplevering van onze nieuwe LNG containers in Nijkerk en Kallo verzorgd.

Deze foto’s zijn gebruikt voor zowel de inhoud alsook voor de coverfoto van de globale uitgave van  “Tankcontainer Directory”. Met name de vakkennis van Wim heeft bijgedragen aan de hoge kwaliteit van de foto’s.

Verder is het gewoon fijn om met hem te werken, omdat hij een heel flexibel en aimabel persoon is.

Esther Slager, Manager Operations , Trifleet Leasing (the Netherlands) B.V.

Superfijne samenwerking, zeer een aanrader om in te huren.

Angelique Sigtermans, Officemanager , Royal Cosun

Ik schrijf niet snel een review, maar PhotoByWim verdient het gewoon. Allereerst gaat het hier om een “vakidioot eersteklas” in de positieve zin van het woord natuurlijk. PhotoByWim werkt heel professioneel, stelt zich erg flexibel op (“U vraag en wij draaien….”) en is bovenal betrouwbaar (komt zijn afspraken na).

PhotoByWim heeft onder meer de profielfoto’s verzorgt van werknemers, waarmee deze mensen zichtbaar zijn in ons computersysteem. Ook een individuele fotosessie behoort tot de mogelijkheden.

Bas de Smit, Royal Cosun Shared Service Center

Hier vindt u wat inspiratie en zinvolle downloads .

Download één of meer inspiratiegidsen van PhotobyWim :

 • Automotive
 • Maritiem
 • Logistiek

Hierin vind je informatie en voorbeelden van mijn projecten.

“5 tips aan voorbereiding voor een bedrijfsfotoshoot”.
Wat komt daarbij kijken en welke voorbereidingen kun je als bedrijf en fotograaf treffen, een hulpmiddel.

“Tijdlijn  voor een bedrijfsfotoshoot”.

Inzicht over afspraken en tijdlijn  bij een bedrijfsfotoshoot.

Mijn bedrijfsbrochure, inzicht in mijn fotografieprodukten.

Click hier voor de downloads