Werkwijze

De werkwijze van PhotobyWim is niet zo dat er even een product gekocht wordt op internet met een muisklik.

Het blijft maatwerk maar niets is in beton gegoten, het gaat om mensenwerk :) en daar komen we altijd uit!

U bent oprecht geïnteresseerd en neemt contact op over de mogelijkheden. Die mogelijkheden verschillen immers van opdracht tot opdracht, op locatie, in de studio of zelfs onderweg.

Prijsopbouw is niet zo moeilijk, maar is enigszins afhankelijk van de locatie, het doel en het gewenste resultaat.

Met of zonder nabewerking, speciale nabewerking, eventueel afdrukken en/of ingelijst met passe-partout en  aluminium-zwarte lijst uit eigen studio of een andere vorm. Abonnementsvorm voor reguliere fotografie, alles is mogelijk.

Ik geef U zeker de aandacht om samen tot een goed product te komen, ik bepaal niet alleen,  dat doen we samen.  Die aandacht, creativiteit en meedenken resulteert in kwaliteit. Ik ben open, eerlijk en duidelijk en hou van mijn werk en hou van no-nonsense.

Dat geheel bepaalt de prijs……….dus niet even in een tabel te vangen, dus welke kant gaan we samen op, we vinden natuurlijk altijd een weg.

Het is aan U!

Tijdlijn 

  • 1. Als de click en interesse er is in één van mijn producten of diensten, jippie!

  • 2. In dat geval kunt U contact met me opnemen over de mogelijkheden.

  • 3. Contact! dan kunnen we een afspraak maken  over wat wel en niet kan en mag met de shoot en over het werkproces wat we samen gaan doen en willen bereiken. Afspraken maak je samen om het project tot een succes te maken.

  • 4. Jawel, we hebben overeenstemming over wat we gaan doen. Van te voren spreken we het plan af in een briefing en monitoren de voortgang door contactmomenten in te plannen. Met een bak koffie?

  • 5. En ja er is een getekende opdracht of bevestigingsmail , nu kunnen we los…..

  • 7. Nu kunnen we aan het werk met het uitvoeren van de shoot op locatie of in de (mobiele) studio.

  • 8. Na de shoot is er nog wel wat werk in de studio met betrekking tot afwerking en nabewerking. Kwaliteit is belangrijk, daar ligt de focus op.

  • 9. En als alles klaar is zorg ik voor aflevering via WeTransfer/mail of ik kom het fysieke product persoonlijk leveren.

  • 10. Ja als alles dan ok is, volgt er een factuur waarvan ik het natuurlijk leuk zou vinden als deze betaald wordt.