FOTOGRAFIE IS EEN BELANGRIJK DEEL VAN MIJN LEVEN,

EEN STUKJE LIFESTYLE, MIJN PASSIE.

Over Willem

Mijn naam is Willem Woudenberg, aangenaam kennis te maken

Ik fotografeer al +50 jaar. PhotobyWim.com is mijn bedrijf, mijn merk, mijn werk, mijn passie.

In de loop van de jaren is mijn focus voor fotografie uitgebreid naar bedrijfsfotografie, met nadruk op product-, proces-, event- en profielfotografie.

Contact met mensen over wat ze doen, wat ze maken, wat ze gebruiken waar ze trots op zijn, de verbinding, dat vind ik belangrijk om in beeld te brengen en waar ik uiteindelijk ook TROTS op ben.

Wat is mijn drijfveer en sta ik altijd paraat, waarom doe ik dit?

Het korte antwoord: PASSIE!

Willem Woudenberg

Over mijn passie PHOTOBYWIM

Fotografische uitingen zijn er om iets uit te beelden,  iets te zeggen,  ze vertellen een verhaal. Ze leveren tevens een positieve bijdrage aan de zichtbaarheid van je bedrijf en ondersteunen jouw boodschap om jouw business in de markt te zetten.

Ze maken verbindingen tussen bijvoorbeeld uw bedrijfsactiviteiten, de mensen die er werken, de middelen die ze gebruiken in de PROCESSEN en uiteindelijk het PRODUCT, als link naar uw potentiële klant.

PhotobyWims fotografie draagt bij  aan de exposure van uw bedrijf.

Of het nu gaat om uw producten, – productiemiddelen, – processen, – locaties of de profielfoto’s van uw medewerkers of eventueel uw events.

Met mijn “CORE Business” bestaande uit creatieve fotografie wil ik uw bedrijf op grotere hoogte brengen, waarbij u zich kan focussen op uw  “CORE” processen.

Waar wacht u op, bel voor een bak koffie en een goed gesprek.

Lees de  inspiratiegidsen om meer over de achtergronden tijdens  mijn bedrijfsfotografie-avonturen te weten te komen.