FOTOGRAFIE IS EEN BELANGRIJK DEEL VAN MIJN LEVEN,

EEN STUKJE LIFESTYLE.  

Download hier mijn Bedrijfsfolder:  Bedrijfsfolder 

Altijd  op zoek naar de juiste “shoot” zowel zakelijk als in de vrije tijd.

Mijn naam is Willem C. Woudenberg  en ik ben de bevlogen eigenaar van Photobywim.  

Gestart met fotograferen in het analoge tijdperk en via het diatijdperk in de hedendaagse digitale wereld aangekomen met alle prachtige mogelijkheden.  Aangevuld met het gebruik va prachtige nieuwe software en workflows heeft dit  een prachtige combinatie opgeleverd. Naast deze passie voor fotografie heb ik een ICT achtergrond met gevoel voor techniek en proces- en projectmanagement. Een combinatie  die mij uitstekend van pas komt.  Bij de fotografieopdrachten die ik uitvoer, maar ook bij het geven van adviezen aan bedrijven en particulieren bij het toepassen van workflow fotografieworkflows.

Photobywim  is ontstaan uit passie voor de fotografie en het vastleggen van beelden in mooie composities, gedreven door de diversiteit op elk gebied binnen de fotografie. Daardoor  biedt dit vakgebied een enorm scala aan mogelijkheden om te “platen”. 

 

 

Altijd  op zoek naar de juiste “shoot” zowel zakelijk als in de vrije tijd.

Fotograferen doe ik al ruim 40 jaar, in die tijd heb ik al verscheidene camera’s versleten. Vanaf 2013 bestaat Photobywim.com als bedrijf. In die tijd is mijn focus voor fotografie fors uitgebreid, ook naar bedrijfsfotografie, in de vorm van portretfotografie, producten, events, “een dag uit het leven van” een bepaalde beroepsgroep. Contact met mensen over wat ze doen, dat vind ik belangrijk om in beeld te brengen. 

Fotografie  is voor mij ook vrijetijdsbesteding zij het dan met hele andere onderwerpen met de  focus op luchtvaart, automotive en scheepvaart. 

Het begint met licht ofwel “AFFECTED BY THE LIGHT” , bent u op zoek naar mooie creaties, mooie composities, neem dan contact op met mij.  

  “When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
  ANSEL ADAMS
  “There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
  ERNST HASS
  “Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
  ROBERT FRANK

  Projecten waar ik aan gewerkt heb: