Reportage Ames Audi Centrum Dordrecht

Reportage Ames Audi Centrum Dordrecht

Onlangs een prachtige kans gehad om de Audi's in de showroom van het Ames Audi Centrum in Dordrecht te fotograferen. Na het maken van de afspraak met Rob de Groot, directeur van het Ames Audi Centrum kon ik aan de gang aan de Mijlweg. Er stonden verschillende Audi's opgesteld waar de voorkeur naar uitging. 

Het pronkstuk, de Audi E-Tron GT stond pontificaal opgesteld om te worden gefotografeerd in mijn stijl. 


HIER kun je clicken om een aantal foto's te zien

Wil je meer weten over de mogelijkheden druk dan HIER 


Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down