De nieuwe F35 van de Koninklijke Luchtmacht

De nieuwe F35 van de Koninklijke Luchtmacht

Ook een bedrijfsfotograaf heeft zijn hobbies. Mijn hobby is gewoon AIR ofwel Luchtvaart en danwel Militaire Luchtvaart. Passie is fotografie en dat voor ik ook door in mijn priveleven. 

Op 11 en 18 november 2020  was ik bij de Vliegbasis Volkel. Op zich niet belangrijk, maar tijdens deze twee weken waren 4 van de nieuwe Joint Strike Fighter (JSF) F35’s van het 322 F-35 Squadron van de Koninklijke Luchmacht aanwezig, die normaliter op Vliegbasis Leeuwarden gestationeerd zijn.  Dit was in het kader van de oefening Frisian Lightning II, waarbij een eenheid van 4 F-35’s inclusief personeel en materieel waar ook ter wereld ingezet moet kunnen worden. Dat is de  zogeheten Initial Operational Capability die eind 2021 een feit moet zijn. Covid19 is onder meer de reden dat dit in Nederland plaatsgevonden heeft.

 


Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down