Terug van weggeweest…  

Gezondheid, dat is wat waard ………moet je alles opzij zetten voor opdrachten en jezelf vergeten of …….? .

Gezondheid  

In juni waren wij op vakantie. Na de vakantie werd ik ziek met een behoorlijke impact. Dit begon met ooronsteking en daarna …..

Het gevolg was een onzekere periode van zo’n twee maanden waarin de normale dingen die je gewend was te doen niet meer normaal waren. Dit werd een enorme uitdaging. Met de achterliggende gedachten of het ooit wel weer normaal zou worden. Normaal alleen  lopen, douchen, trap- op- en af, fietsen, nee dat ging niet meer. Meerijden in de de auto, noodzakelijk om naar het ziekenhuis te gaan, was een rollercoaster. Een stukje wandelen ging niet, een fotootje met je iPhone 100 meter verder was een mijlpaal….ik bedoel maar.

Uiteindelijk blijkt gelukkig na controles en ziekenhuisbezoek KNO dat er geen heel ernstige onomkeerbare zaken aan het licht kwamen.  Het euvel zou over gaan met de tijd en geduld  als beste vriend. Het kwam voor bij 8/10 % van de mensen werd verteld, maar ja je bent wel de klos met zoiets en moet verder……

Doorgaan 

Maar ja geduld als je passie fotografie niet uitgevoerd kan worden omdat je niet je eigen gang kan gaan en ook niet achter de pc voor nabewerking is wel een dingetje voor mij.

Met ziek zijn heb ik nauwelijks ervaring en als ik ziek was, kon ik niet op bed liggen. Nu moest ik wel…..

Het is na enige weken weer gestart met het bouwen van Lego Technic op afstand bestuurbare auto’s, want zitten was toen  het enige wat ik kon en met moeite kon ik de focus op het bouwen van de Lego Technic leggen, hetgeen mij overigens enorm geholpen heeft.

Je hebt geen andere keuze dan doorgaan waar je gebleven was, namelijk in jezelf geloven en verder gaan met fotograferen waar je goed in bent alleen was ik zo moe dat dat ook niet ging.

Maar dat ben ik dan toch gaan doen. Dat begon weer met voorzichtig de zelf gebouwde Lego Technic bouwdozen te fotograferen in de tuin, want verder dan deze tuin kwam ik niet. Had wel geluk met het weer daarbij.

Fietsen op mijn nieuwe fiets, waarvan ik weken terug dacht om deze maar weer naar de winkel terug te brengen lukt weer sinds twee weken.

De fiets was eveneens een belangrijk onderdeel in de fotografie, in de garage en in de studio “professioneel rommelen” met licht en productfotografie een boost geven.

De toekomst

Vandaag heb ik weer voor het eerst sinds 2 maanden zelf een klein stukje gereden in de auto en het positieve is dat het smaakt naar meer, wat voor mij als automotive fanaat een belangrijke drijfveer is. Je kunt je misschien  niet voorstellen welke gedachten zich van je meester maken als je zoiets meemaakt.

Maar……de resultaten van de Lego en de fietssessies zijn hier te zien, het begin is er weer, waarbij ik hoop dat dit mijn product- en automotive fotografie een boost zullen geven.

En als de lezer dit artikel maar niets vindt, is dat natuurlijk niet mijn probleem, het heeft mij geholpen, het is uit mijn hart en vanuit mijn karakter geschreven. Overigens leert deze periode je ook veel over andere mensen en betrokkenheid.