Profielfoto’s 

Fotografie vindt veelal plaats in sociale sferen, zo ook profielfotografie.  Op dit moment een lastig onderwerp binnen de huidige maatregelen, welke van toepassing zijn bij de Corona-crisis.

Maar toch moet je verder denken. Ik ga niet zeggen zoals zo velen: wij staan voor je klaar! Dat stond ik altijd al en heeft niets met deze tijd te maken. 

De afgelopen periode  heb ik kunnen gebruiken om mijn studio beter in te richten en te professionaliseren, zodanig dat deze thuis en in het veld te gebruiken is.  Op dit moment is ontvangst in de studio niet of heel moeilijk mogelijk, dus dat doen we maar niet.

Maar….. het is een mobiele studio, voor binnen en buiten, dus ook binnen 1,5 meter samenleving is het altijd mogelijk om profielfoto’s on site te schieten. Enige aanpassing aan de locatie, looprichting bij de shoot, niet in de buurt van de “modellen (M/V) “, aangepaste  planning en afspraken met betrekking tot de uitvoering natuurlijk.

Creatief

Maar een fotograaf is creatief en met de huidige maatregelen is het ook mogelijk om dit uit te voeren.  Desnoods met de nodige beschermingsmiddelen (mondkapje en handschoenen). 

“Lastig voor dit onderwerp” als veel mensen van uw bedrijf thuis werken, maar op de een of andere manier moet het mogelijk zijn dit in te plannen volgens een strak schema in een ter plaatse opgebouwde studio, waar sequentieel gewerkt kan worden.  Ik wacht gewoon af…..

En als het niet lukt, heb ik mijn kostbare tijd nuttig besteed om mijn studio in te richten, dan komt het wel een keer als we allemaal weer zover zijn 🙂 , ik zit niet stil.

Informeer naar de mogelijkheden, voor nu en/of eventueel later in de tijd.

Voor nu blijf gezond en wie weet tot ziens !

af op WhatsApp, Facebook etc. Leuk toch ?