Fotoshoot Autotaalglas

Fotoshoot Autotaalglas

Op vrijdag 26 juni 2020 , mocht ik een fotoshoot uitvoeren bij Autotaalglas in Dordrecht. De reden was tweeledig, enerzijds omdat ik het fijn vindt om processen te fotograferen, in het kader van “een dag uit het leven van # “ anderzijds omdat ik opeens met spoed geen keuze had.

Een dag eerder een behoorlijke ster in mijn voorruit, opgelopen tijdens een rit, de * was een dag later een scheur van 50 cm, maar de afspraak was al gemaakt .

In overleg met de eigenaar overleg gepleegd hoe, wat en wie ik ging “shooten” tijdens het proces wat met de nodige veiligheidsmaatregelen  en professionaliteit uitgevoerd is. Tot tevredenheid van de berijder ….ik dus.

Overigens mijn complimenten over de service van deze vestiging met betrekking tot de gastvrijheid waarmee ik ontvangen ben en  het uitvoeren van het proces. Op deze manier heb ik van het tijdelijke verblijf een mooie mix gemaakt.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down