Mooie opdracht Royal Cosun Shared Service Centre
1 min. leestijd

Mooie opdracht Royal Cosun Shared Service Centre

 

Mooie opdracht.

Op dit moment ben ik vanuit Circle4IT ik bezig met een mooie opdracht vanuit Royal Cosun Shared Service Centre, namelijk het vervaardigen van instructievideo’s voor de Cosun Werkplek en de mobiele apparaten, o.a. met betrekking tot Microsoft Onedrive en –  Onenote en het werken met bestanden vanuit en met de diverse apparaten (werkplek, iPad, iPhone, portal).

Voor de huidige tijd waarin het thuis online werken bijna een must is om door te kunnen gaan voor bedrijven.

Normaal gesproken gaf ik presentaties en workshops in binnen-  en buitenland met betrekking tot verschillende onderwerpen binnen de Cosun Werkplek en de mobiele apparaten. De huidige perikelen  rondom Covid-19 nopen ons met betrekking tot veiligheid/gezondheid van onze medewerkers tot andere methoden, zoals Webex online meetings met LIVE presentaties en demo’s en nu dus ook instructievideo’s.

Circle4IT is erg blij met de opdracht om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de kennisopbouw rondom het online werken binnen Cosun.

Deze instructievideo’s kan ik geheel “coronaproof” vervaardigen in eigen studio met beeld en geluid en natuurlijk met de achtergrondkennis van de Cosun werkplek en de andere middelen evenals uit mijn andere tak “Circle4IT” en mijn kennis vanuit Photobywim komt daar uitstekend bij van pas.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down