Ford Stern Dordrecht

Op 28/4/21  had ik genoegen te kunnen fotograferen in de showroom van Ford Stern Dordrecht. Op uitnodiging van Jacco Poldervaart, vestigingsdirecteur van de locaties Dordrecht en Gorinchem had ik de gelegenheid om de showroom “te verbouwen”. Dat wil zeggen de auto’s fotogeniek opstellen en mijn gang gaan met mijn apparatuur.

Modellen

Dat heeft geresulteerd in een prachtige serie met toch wel een aantal bijzonder “modellen”, namelijk een af te leveren Ford E-Mustang en een Ford Raptor en een Kuga en Puma ST line.

De dag erna ben ik langs gegaan om een deel van de resultaten te laten zien en een aantal lijsten voor de kantoren te overhandigen. Men was er erg blij mee gezien de reacties en dan ben ik dat natuurlijk ook.
Op naar de volgende sessies die er zeker aan komen, “stay tuned”.