Fotoshoot automotive STERN Ford in Dordrecht

Fotoshoot automotive STERN Ford in Dordrecht

Op 28/4 had ik genoegen te kunnen fotograferen in de showroom van Ford Stern Dordrecht. Op uitnodiging van Jacco Polderaart, vestigingsdirecteur van de locaties Dordrecht en Gorinchem had ik de gelegenheid om de showroom “te verbouwen”. Dat wil zeggen de auto’s fotogeniek opstellen en mijn gang gaan met mijn apparatuur.

Dat heeft geresulteerd in een prachtige serie met toch wel een aantal bijzonder “modellen”, namelijk een af te leveren Ford E-Mustang en een Ford Raptor en een Kuga en Puma ST line. 

De dag erna ben ik langs gegaan om een deel van de resultate te laten zien en een aantal lijsten voor de kantoren te overhandigen. Men was er erg blij mee gezien de reacties en dan ben ik dat natuurlijk ook.
Op naar de volgende sessies die er zeker aan komen, stay tuned.


 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down