KS Project Logistics

Op 4 en 6 december 2023 ben ik gevraagd door Rick van Keeken (general manager) om een reportage te maken bij KS Project Logistics in Moerdijk. Doel was om de nieuwe processen, te weten Crossdocking voor bijvoorbeeld PaperCoils en Alucoils in beeld te brengen. Hierbij komen producten met vrachtwagens uit Zweden of waar dan ook en worden overgeladen van DOCK X (CROSSDOCK) naar DOCK Y waarna deze in containers via de haven van Moerdijk overzee getransporteerd worden naar tal van wereldwijde locaties.

In deze blog is een klein deel van de fotoreportage te zien als teaser voor het gehele proces, wat tijdgebonden is in verband met de doorvoer  en afhankelijkheid  van de haven. Uiteraard heb ik enpassant wat andere interessante speerpunten gefotogafeerd die belangrijk zijn voor de KEY-processen binnen KS Project Logistics.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact op met KS Project Logistics in Moerdijk over de mogelijkheden van Warehousing, storage, crossdocking, (re)packaging, on-site management of met mij over de media rondom deze processen of uw processen :)   

Voor mij als fotograaf waren dit wederom leuke dagen, omdat ik dit nu eenmaal ambieer, uiteraard is men dan bij mij aan het juiste adres om dit in beeld brengen.

Het leuke  aan het verhaal is dat ik op ieder projectie-TV, folders en website mijn foto’s tegenkwam die tijdens de sessie van juni 2022 gemaakt zijn, zie mijn eerdere bericht.

Maakt mij dat gelukkig ja!  Op naar meer van zulke dagen bij KS ProjectLogistics of andere soortgelijke bedrijven.