Bluehome zonnepanelen
0 min. leestijd

Bluehome zonnepanelen

Na een aantal gesprekken kwamen Jeroen Leijdens van BLUEHOME Zonnepanelen uit  Oud-Beyerland  en ik op het idee om een keer een dag te plannen waarop we een  aantal representatieve projecten van Bluehome zouden gaan bezoeken.

Half oktober was het zover, op de bewuste dag hebben wij   rondje langs de velden gedaan, zoals dat heet langs verschillende bouwprojecten waarin Bluehome zonnepanelen aan het installeren was in de Randstad. Tijdens deze ritten zie je dat op dit moment in tijd zonnepanelen practisch op iedere bouwlocatie geïnstalleerd worden. Daardoor voldoen de op te leveren huizen aan de nieuwste eisen  eisen en voorwaarden met betrekking tot inzet van duurzame energie. Het was een interessante dag, met een hele goede uitleg van Jeroen over hetgeen zonnepanelen kunnen bijdragen aan het milieu.

Op deze collage is te zien wat voor soort systemen er zijn, van in-dak tot opbouw. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd meer informatie inwinnen bij Bluehome.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down