Wereld Havendagen Rotterdam 2019
0 min. leestijd

Wereld Havendagen Rotterdam 2019

Wereld Havendagen 2019

Zaterdag 7 september 2019, een regenachtige dag, maar op het moment dat wij ten tonele verschenen, werd het droog en hele schouwspel  speelde zich voor onze neuzen af.  Slepers, reddingsdiensten, loodswezen, helicopters en zodiacs van de Koninklijke Marine en wij konden gewoon op de plaats rust, onze composities bepalen. En tussendoor ging het wel even regenen, maar toen hadden wij onze slag al geslagen.

Een geweldige dag op de kade! 

De foto is gedeeld en overhandigd aan Fairplay in Rotterdam 

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down