Volkswagen Design Center Berlijn

Volkswagen Design Center Berlijn

In juni 2016  heb ik  een bezoek mogen brengen  aan het Volkswagen Drive Forum Berlijn  Volkswagen  Group Forum Berlijn in hartje Berlijn.

Tijdens die sessie, heb ik de  gelegenheid gekregen  fantastische shoots van een aantal Porsches, Seats,  Audi’s, Bugatti’s  in een prachtige locatie in een designopstelling met de aanwezigheid van prachtig licht. je kwam niet weg, ik ben er driemaal geweest. Geweldig! 


Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down