Partnership Car2Business

Met enige trots mag ik meedelen dat ik partner/bestuurslid ben geworden van stichting Car2business, de maker van de Riverside Car Classic rally’s. Samen met de oprichter van C2B Harry Eskes en Stefan de Kreek, gaan we aan de slag om mooie edities te maken in de komende jaren. Ben blij dat ik deel van het team uitmaak.

Wat doet de stichting

De stichting organiseert ‘auto- tourritten met klassieke auto’s waarbij opbrengst bestemd is voor een gekozen goed doel, dit jaar was dat het Rode Kruis ZHZ.

Samen met de oprichter van C2B Harry Eskes en Stefan de Kreek, gaan we aan de slag om mooie edities te maken in de komende jaren. Ben blij dat ik deel van het team uitmaak.

8 oktober, de vierde editie

Op 8 oktober 2022 vond de vierde editie van de rally plaats, een zaterdag om niet te vergeten, mooi weer, fijn gezelschap, veel publiek, 47 deelnemers met klassiekers, verdeeld in 25 merken van diverse leeftijden. Een genot om te zien…en te ruiken…

De start viel samen met het 75 jarig jubileum van Ames. Ames faciliteerde de Riverside Car Classic, met hun locatie als start/finish, catering en natuurlijk hun eigen klassieke collectie, wat veel publiek trok bij de start en finish, geweldig om te zien. De vele foto’s zijn daar een bewijs van.
De datum voor volgend jaar is nog niet vastgesteld, maar als men social media en de website van Car2business volgt komt het vast goed met de inschrijvingen.