Oostwold Airshow 2019

Oostwold Airshow 2019

Oostwold Airshow 2019

Ook ik als bedrijfsfotograaf heb mijn voorkeuren voor privefoto's.  Mijn PASSIE fotograferen en dan  Militaire Luchtvaart, als je dan ook nog een perskaart hebt is het feest compleet dus ik ben naar Groningen gegaan en heb me twee dagen aan het dagelijks fotoleven onttrokken. 

Alweer de 10e editie van de bekende Airshow, welke gehouden werd op het Oostwold vliegveld in noord- oost Groningen. Eind rijden maar dan heb je ook wat. Ook dit jaar, weer een uitstekend verzorgde Airshow, met een veelheid van vliegtuigen, waaronder bekende jagers uit de Tweede
 Wereldoorlog, die ook op het bekende Duxford in UK te zien zijn. Dit jaar had ik een perskaart,  dus ik waw min of meer beroepshalve aanwezig, die kaart gaf  toegang tot een prachtige locatie en toren om te “platen”.

Kortom genoten en foto’s geleverd.

Overigens ben ik in 2018 bezoeker geweest op de jaarlijkse Duxford Airshow. Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down