Zaterdag, 30 april 2016, was ik op uitnodiging van Ferry Diercksen van  Track Impressions aanwezig bij de KNRM Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij  tijdens de landelijke reddingbootdag.  Track Impressions, die de KNRM Dordrecht als lid van de Rederskring steunt was ook aanwezig. Zelf heb ik ook kennis gemaakt met tal van KNRM mensen, waaronder Hans Vrieling, met dank voor het meevaren met de Johanna Louisa.

Reddingboot Johanna Louisa doet in IJmuiden dienst als promotieschip voor de KNRM. Een enthousiaste groep vrijwilligers, waaronder oud-bemanningsleden zorgt voor het onderhoud en de promotionele activiteiten van de reddingboot. De Johanna Louisa is beschikbaar voor vaartochten met groepen, die geïnteresseerd zijn in het werk van de KNRM.

Er waren tal van indrukwekkende demonstraties in samenwerking met de andere hulpdiensten, het botenhuis kon bezocht worden, gesprekken voeren met met de KNRM mensen en bemanningen. Voor de inwendige mens waren de nodig tentjes aanwezig en voor de kinderen werd goed gezorgd door spelletjes etc.etc.

Diegenen die ter plekke donateur van deze geweldige organisatie werden konden ook meevaren.

Event vond plaats op : 30 april 2016 KNRM Boothuis Zuid, Rijksstraatweg 365, Dordrecht

Bijgaande een uitgebreidere FOTO presentatie  van de dag, die om 10.00 uur begon met behulp van de vele vrijwilligers en de hulpdiensten.

De reportage is compleet geleverd aan de KNRM en wordt gebruikt voor promotiedoeleinden.