Belgian Airforce Days 2019
0 min. leestijd

Belgian Airforce Days 2019

14 september 2019,  Belgian Airforce Days 2019 

Ook een bedrijfsfotograaf heeft zijn hobbies. Mijn hobby is gewoon AIR ofwel Luchtvaart en danwel Militaire Luchtvaart. Passie is fotografie en dat voor ik ook door in mijn priveleven, dus deze dag was voor mij en wat een dag!

Samen met (heel veel) fotografen naar Kleine Brogel getogen. Op die Begische vliegbasis vond die dag de Belgian Airforcedays 2019 plaats.  Een programma was en is er nooit die dag, want het zijn de oefendagen voor Sanicole die op zondag 15 september plaatsvond. Dat is aan de ene kant verrassend, aan de andere kant frustrerende want je weet nooit wat er wel en niet komt. Vliegtuigen komen binnen, starten voor de rehearsels boven Sanicole.  Je kunt er gewoon niet van op aan.  Aan de andere kant was het prachtig weer, goed gezelschap en dan neem je omstandigheden zoals ze zijn, je kunt het nu eenmaal niet plannen. Een fijne dag, met resultaten waar je meer voor de dag kunt komen, vind ik en dat is toch het belangrijkste.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down