Stand op de wijnproeverij Gastrovino De Hoogheerlijkheid.

Afgelopen donderdag 14 april 2016 was het zover, op de drukbezochte wijnproeverij bij de familie Boender in Oud Beyerland, eigenaars van  Gastrovino de Hoogheerlijkheid, had ik een stand voor mijn fotografie. Uiteraard om te beginnen met een mooie foto van de gastvrije familie Boender.

 

_DSC5813 familie Boender

Het blijft ook een beetje een verrassing voor de volgende proeverijen op 20 en 21 april aanstaande:), maar deze dagen waren gezellig, leerzaam en druk.

De dagen ervoor hebben een aantal personen hun best gedaan om dit tot een succes te maken : dat zijn Richard Koek van Ricard Drukwerk uit Strijen, voor de flyers en visitekaartjes, Xander Schenk van AWI Design uit Numansdorp voor de banner en niet in de laatste plaats Gerard Boender van de Hoogheerlijkheid, voor het plaatsje. Deze locatie is eveneens het “hoofdkwartier” van BNI Albatros, waar ik lid van ben en iedere week op donderdag met de collega’s vergader.

Er was een mooie plaats voor mij gereserveerd bij de andere exposanten, tussen de kaas en het aardewerk  tijdens de wijnproeverij, waar zo’n honderd prachtige wijnen geproefd, beoordeeld en gekocht  konden worden in een gezellige ambiance. De foto’s zijn zonder bezoek, omdat dat de afspraak was.

Een indruk van mijn stand :

_DSC5794

Voor diegenen die 20 en 21 april gaan, veel plezier en laat het lekkers in de Hoogheerlijkheid smaken!!