Wie  is Willem   

binden, stimuleren, bouwen aan relaties, iets voor elkaar over hebben en kwaliteit leveren zijn mijn dingen.

Mijn naam is Willem C. Woudenberg  en ik ben de bevlogen eigenaar van Photobywim.   Gestart met fotograferen in het analoge tijdperk en via het diatijdperk in de hedendaagse digitale wereld aangekomen met alle prachtige mogelijkheden.  Aangevuld met het gebruik va prachtige nieuwe software en workflows heeft dit  een prachtige combinatie opgeleverd. Naast deze passie voor fotografie heb ik een ICT achtergrond met gevoel voor techniek en proces- en projectmanagement. Een combinatie  die mij uitstekend van pas komt.  Bij de fotografieopdrachten die ik uitvoer, maar ook bij het geven van adviezen aan bedrijven en particulieren bij het toepassen van workflow fotografieworkflows.

Photobywim  is ontstaan uit passie voor de fotografie en het vastleggen van beelden in mooie composities, gedreven door de diversiteit op elk gebied binnen defotografie. Daardoor  biedt dit vakgebied een enorm scala aan mogelijkheden om te “platen”.

Mijn focus ligt op automotive-, lucht- en scheepvaart- gecombineerd in bedrijfsfotografie, maar uiteraard is er ook ruimte voor  andere uitdagingen die ik niet uit de weg ga.

Verbonden als fotograaf aan diverse clubs en initiatieven bijvoorbeeld.

Fotografie heeft een belangrijke plaats in mijn  “Way of Life”.