Hawker Sea Fury T.20
0 min. leestijd

Hawker Sea Fury T.20

Ook ik als bedrijfsfotograaf heb mijn voorkeuren voor privefoto's.  Mijn PASSIE fotograferen en dan  Militaire Luchtvaart, als je dan ook nog een perskaart hebt is het feest compleet dus ik ben naar Groningen gegaan en heb me twee dagen aan het dagelijks fotoleven onttrokken. En door de perskaart had ik net die bijzondere kans om dichterbij te komen bij de pareltjes, waaronder deze Hawker Seafury. 

Oostwold, 2019, een van mijn favoriete vliegtuigen in Airshows, de Hawker Sea Fury T20, zowel in Oostwold als in Duxford UK.  Zoals al eerder gezegd, een indrukwekkende krachtpatser met een eigen geluid. Gewoon geweldig als deze overkomt of een duikvlucht maakt.

De 1850 PK sterke Bristol Centaurus 18 motor, zorgt voor de mogelijkheid om duizelingwekkende capriolen (hedendaags) maar noodzakelijke bewegingen gte kunnen maken in een oorlog. Deze jager heeft ook dienst gedaan bij onze Koninklijke Marine Luchtvaardienst.  “The Beast”wordt deze genoemd.

Erg genoten en zoals  je ziet, kan ik dit ook voor je bedrijf doen natuurlijk, dat lijntje is erg dun.

 

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down