Geheel nieuwe website Photobywim Live
0 min. leestijd

Geheel nieuwe website Photobywim Live

Geweldig nieuws, na een maand zwoegen en alles anders doen dan je gewend was, is mijn nieuwe website nu live, waar ik trots naar kan kijken. Geheel anders opgebouwd en gericht op online marketing, met onderliggende technieken. Complete verandering in denk- en handelwijze met betrekking tot websites, maar wel heel erg interessant. Trots dus....

Over de schrijver
Hi mijn naam is Willem Woudenberg, ik fotografeer al +25 jaar en ben sinds 8 jaar trotse eigenaar van PhotobyWim.com. Bedrijfsfotografie is mijn kracht en daar wil ik je graag bij helpen. Waarom doe ik wat ik doe en sta ik altijd paraat? De enorme passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles eromheen drijft mij, DAAROM! Ik connect graag om te kijken wat ik voor je kan doen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down