Fotogroep Breda

De  enthousiaste leden van Fotogroep Breda  hadden een prachtige tentoonstelling in de Nieuwe Veste in Breda opgezet, iedereen heeft zijn /haar steentje bijgedragen. 

Op zaterdag 6  maart 2020 is deze tentoonstelling ingericht, op 7 maart 2020 geopend en na een paar dagen werd de Nieuwe Veste gesloten vanwege de verspreiding van het Coronavirus……. zo snel kan het gaan.  Alle inspanningen ten spijt. 

De tentoonstelling zou tot 4 april blijven…..maar  tot 6 april  2020 waren bijeenkomsten al gesloten,  de nieuwe maatregel schrijft voor dat samenkomsten zijn gecanceld tot 1 juni 2020, dus  bekijken is helaas  onder de huidige omstandigheden niet meer mogelijk

Enkele gelukkigen en de leden en helpers van de inrichtingscommissie hebben de tentoongestelde werken kunnen aanschouwen,  misschien kunt u dat ook, ooit? Laten we het hopen.

Tussen de foto’s van de leden hangen  natuurlijk ook mijn ingeleverde foto’s …maar tot hoelang?  Helaas kan  niemand ze zien.  Het is echt de moeite waard om daar aan bijgedragen te hebben, maar de gezondheid is nu van groter belang. 

Maar hopelijk mogen ze daar nog een tijdje hangen om ze alsnog later in het jaar te kunnen bekijken.

Kijk ook eens op  Fotogroep Breda  of op  Facebook Fotogroep Breda.